Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 233 gange

Støvsugermundstykke til hundehår

  Del

  zoom
  Støvsugermundstykke til hundehår
  Set 233 gange

  Fjern de nærmest klæbende hundehår fra møbler og lignende med dette My Pet støvsugermundstykke til hundehår. Mundstykket kan bruges på alle overflader, men må ikke anvendes direkte på hunden. Det kan sættes på de fleste støvsugerrør med en diameter på ca. 3-4 cm. Der medfølger to forskellige samlestykker. Få mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 79,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fjern de nærmest klæbende hundehår fra møbler og lignende med dette My Pet støvsugermundstykke til hundehår. Mundstykket kan bruges på alle overflader, men må ikke anvendes direkte på hunden. Det kan sættes på de fleste støvsugerrør med en diameter på ca. 3-4 cm. Der medfølger to forskellige samlestykker. Få mere info herunder.

  Har du hund, kender du også til problemet med hundehår. Det er ikke så meget de hår, der ruller sig sammen til reder i hjørnerne af stuen, men mere de hår, der nærmest klæber sig genstridigt fast på møblerne, puderne, tæppet, bilsædet osv. Med My Pet støvsugermundstykke til hundehår bliver det meget nemmere at få møblerne rene og fri for hundehår igen.

  Løfter op og suger op

  Mundstykket er fyldt nubre, der sørger for at løsne og løfte hundehårene op, så de kan blive suget op gennem de brede sprækker i mundstykket. Nemt og effektivt.

  Egenskaber:

  • Inklusiv 2 universal adapterer
  • Virker til støvsugerrør med en diameter mellem ca. 3 og 4cm.
  • Virker ikke til  Dyson støvsugere
  • Dimensioner - børste: 13 x 16 x 7 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /