Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1491 gange

Støtte og aflastningsbælte

  Del

  zoom
  Støtte og aflastningsbælte
  Set 1491 gange

  Lækkert bælte til aflastning af ryggen. Dette smarte bælte er designet til at støtte og aflaste din ryg og lænd. Er særdeles velegnet til folk der arbejder siddende eller træner meget. Læs mere om produktet

  Kr. 195,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Lækkert bælte til aflastning af ryggen. Dette smarte bælte er designet til at støtte og aflaste din ryg og lænd. Er særdeles velegnet til folk der arbejder siddende eller træner meget.

  Har du et job hvor du sidder meget ned eller træner du meget? Så er chancen, for at du enten har ondt i ryg og lænd eller med tiden får det, meget stor. 

  Men med dette bælte, så kan du lindre eller forbygge smerter og ømme muskler. Bæltet sørger for at rette din lædn og ryg op og give dig en naturlig og afslappet stilling i ryggen uanset om du sidder ned, står op, vægttræner eller er ude og løbe en tur.

  Bæltet er designet til at give dig den bedst mulige aflastning og støtte, hvilket holder din ryg ret og dermed fordeler trykket på din rygsøjle og musklerne omkring, så du slipper for smerter og fremtidige skader.

  Bæltet er lavet i neopren og kan justeres så det sidder perfekt. Forsiden er elastisk, mens bagsiden er lavet i stift neopren, som er det der giver støtten.

  Bæltet er designet til at sidde og føles behageligt og det kan sagents bæres under tøjet.

  Fås i følgende størrelser:

  • Small: Talje 57-70 cm
  • Medium: Talje 72-85 cm 
  • Large: Talje 86-96 cm 
  • X-Large: Talje 97-105 cm 
  • XX-Large: Talje 106-118 cm 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /