Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Stort interiør affugtersæt - 8 pak

  Del

  zoom
  Stort interiør affugtersæt - 8 pak
  ID nr.: 2208

  Skil dig af med fugt, skimmel, mug og kondens på steder som i dine garderobeskabe, skabe, garager og campingvogne med det store interiør affugtersæt, der klarer problemer med fugt i et snuptag for dig, mens det eliminerer lugte og forbedrer luftkvaliteten i hele dit hjem. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 89,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skil dig af med fugt, skimmel, mug og kondens på steder som i dine garderobeskabe, skabe, garager og campingvogne med det store interiør affugtersæt, der klarer problemer med fugt i et snuptag for dig, mens det eliminerer lugte og forbedrer luftkvaliteten i hele dit hjem. Læs mere nedenfor.

  Et sundt indeklima
  Det kompakte interiør affugtersæt er en hurtig og nem måde at afhjælpe fugt og forbedre luftkvaliteten i dit hjem. De særlige krystaller indeni absorberer fugt fra den omgivende atmosfære og isolerer det inde i affugteren. Alt spildevand opsamles undervejs i kammeret i bunden af affugteren, så det let kan bortskaffes.

  Kombination af de absorberende krystaller og affugterens lille størrelse gør den især nyttig til at tørre små steder med meget lidt luftcirkulation, da den reducerer kondens og forhindrer opbygning af mug og skimmel.

  Affugtersættet er en ideel billig affugter til brug i garderobeskabe, skabe opbevaringskasser og under dræn hvor fugt er et problem, så du let kan slippe af med møl i tøjet og fugt i skabet. Det kan endvidere også anvendes i campingvogne, sommerhuse og både i vintermånederne, hvor fugt er mest udbredt.

  Specifikationer
  Dimensioner, hver affugter: 15 x 8,5 x 10,5 cm
  Kapacitet: absorberer op til 3 gange sin egen vægt
  Varighed, affugter stk.: ca. 3-6 uger

  Please, wait...
  /