Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Stort dinosaur æg med voksende unge

  Del

  zoom
  Stort dinosaur æg med voksende unge

  Glæd dit barn – eller andre barnlige sjæle – med et dinosaur æg med en super realistisk, voksende dinosaur indeni. Klar til at blive klækket. Ægget skal blot vandes/lægges i vand, og i løbet af 2-3 dages tid, kommer en sød, lille dinosaurunge ud af det. Ægget er utroligt realistisk, og udklækninger utrolig spændende at følge. Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Glæd dit barn – eller andre barnlige sjæle – med et dinosaur æg med en super realistisk, voksende dinosaur indeni. Klar til at blive klækket. Ægget skal blot vandes/lægges i vand, og i løbet af 2-3 dages tid, kommer en sød, lille dinosaurunge ud af det. Ægget er utroligt realistisk, og udklækninger utrolig spændende at følge.

  Alle børn elsker dyreunger – om det er dinosaurer, hundehvalpe eller kattekillinger. Vi garanterer dig for, at udklækningen af disse store æg vil fange dit barns opmærksomhed, som var det en ægte dinosaurunge, der kom ud af det.

  Dinosaur æg med forskelligt indhold

  Ægget er ca. 11 cm højt og findes med 4 forskellige dinosaurunger. Æggene sælges assorteret, så det bliver rigtig spændende at se, hvilken dinosaur der kommer ud af det.

  Billige dinosaur æg

  På manillo.dk sælger vi de store dinosaur æg til vores sædvanlige faste, lave priser. Køb i dag!

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /