Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Stor affugter med refill

  Del

  zoom
  Stor affugter med refill

  Har du fået fugt i huset, så er denne store affugter en løsning, så dit hjem kan blive sundt og tørt igen. Der medfølger endda en ekstra refill, hvis du har behov for at affugte i længere tid eller i flere rum. Hver refill vejer 300 g. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du fået fugt i huset, så er denne store affugter en løsning, så dit hjem kan blive sundt og tørt igen. Der medfølger endda en ekstra refill, hvis du har behov for at affugte i længere tid eller i flere rum. Hver refill vejer 300 g. Se flere informationer herunder.

  Stil denne affugter i garderobe- eller klædeskabet, i bilen, campingvognen eller båden, og fjern fugt, der ellers risikerer at give skimmelsvamp, meldug eller kondens eller kan lokke møl til i eksempelvis klædeskabet.

  Effektiv affugter

  Affugteren absorberer op til tre gange sin egen vægt i vand. Det specielle design gør, at der ikke løber vand ud af beholderen, selv om den vælter sidelæns.

  Affugteren bruger ikke strøm, og er derfor perfekt til også at bruge i eksempelvis bilen.

  Effekten virker i 3 til 6 uger, alt efter fugtighedsgraden i rummet. Efter endt brug er det nemt at komme refillen i. Se vejledningen på emballagen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /