Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 157 gange

Sticker Lampe

  Del

  zoom
  Sticker Lampe
  Set 157 gange

  Super smart lampe du kan sætte op hvor det passer dig! Pæren bliver ikke varm og kan ikke knuses. Perfekt til mørke rum/steder hvor det svært at trække strøm til.Sticker Lampen er en absolut bestseller! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 39,00

  -26%
  Køb 1 29,00 kr./stk.
  Køb 3 25,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Super smart lampe du kan sætte op hvor det passer dig! Pæren bliver ikke varm og kan ikke knuses. Perfekt til mørke rum/steder hvor det svært at trække strøm til.Sticker Lampen er en absolut bestseller!

  Vi har alle rum eller steder i huset, hvor man godt kunne bruge noget lys, men det er bare for besværligt at skulle til at trække en masse ledninger for, at få strøm. Det kan feks. være på loftet, skuret, garderobskabet, kældertrappen eller det lille pulterkammer. Men med Sticker Lampen så har det aldrig været nemmere at få lys disse steder! Vil du feks. bruge den i skuret, sætter du blot Sticker Lampe holderen op på væggen med enten det medfølgende dobbeltklæbende tape eller skruer den fast med de medfølgende skruer. Så kan du sætte din Sticker Lampe op i holderen og og når du vil tænde og slukke for lampen, så hive du bare i snoren.

  Sticker Lampen er super genial. Pæren er nemlig fremstillet i en speciel type plastik, så den aldrig bliver varm, brænder eller kan knuses. Sticker Lampen anvender 4 x AA batterier. Steder hvor Sticker Lampen med fordel kan bruges: Skuret Loftet Kælderen Kældertrappen Børneværelset Pulterkammeret Haven Skralderummet Værkstedet Garagen, Spisekammeret, Garderobeskabet, Terrassen, ved strømsvigt, Campingvognen, Kolonihaven, Sommerhuset, Båden.

  Ja Sticker Lampen kan anvendes næsten alle steder. Så skynd at få fat i nogle af disse geniale lamper inden det er for sent og du kan med fordel anskaffe dig mere en 1 stk. da du hurtigt finder ud af hvor smarte og praktiske de er. 

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /