Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 183 gange

Sten m. indbygget solcelle lampe

  Del

  zoom
  Sten m. indbygget solcelle lampe
  Set 183 gange

  Glem alt om kedelige strømslugende plastiklamper i din have! Denne solcellelampe er et hit i alle husstande som er glade for naturen, fordi den er diskret i sit design, så den ikke stjæler opmærksomhed fra de naturlige omgivelser, men blot komplimenterer med en hyggelig og stemningsfuld belysning om aftenen. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -61%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Glem alt om kedelige strømslugende plastiklamper i din have! Denne solcellelampe er et hit i alle husstande som er glade for naturen, fordi den er diskret i sit design, så den ikke stjæler opmærksomhed fra de naturlige omgivelser, men blot komplimenterer med en hyggelig og stemningsfuld belysning om aftenen. Læs mere nedenfor.

  Denne sten med indbygget solcellelampe er en skøn og billig løsning til belysning i haven, da den ikke skal forbindes til omkostningsfulde ledningssystemer for at få strøm til belysning. En lige så stor fordel ved lampen er, at du undgår besvær med nedgravning, når din have skal lyses op, fordi den drives af vedvarende solenergi.

  Solcellelampen skaber ikke alene en magisk og eventyrlig atmosfære med sit lys, men er miljøvenlig, energibesparende og kræver meget lidt vedligeholdelse. Dens passende tid i direkte sollys er fra 8 til 12 timer, hvorefter stenen kan selvforsyne med lys i 6+ timer. Den er udstyret med en fotocelle, tænd/sluk knap og genopladeligt batteri (1 x AA, Ni-MH 1,2 V, 600 mAh, inkluderet).

  Lad blot lampen stå fremme om dagen i sollyset, så den kan konvertere solens energi og automatisk tænde ved mørkets frembrud. Lampen er perfekt til havens borde, krukker, bede, stier og indkørsler eller vil pynte i hjemmets vindueskarme, på campingturen og i kolonihaven.

  Specifikationer
  Materiale: Polyresin
  Dimensioner: 14 x 8,5 x 11,5 cm

  Farver du kan vælge:

  • Hvid
  • Grøn
  • Grå
  • Mørkgrå
  • Mørkbrun
  • Brun

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /