Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 276 gange

Squat-N-Go foldbar toiletstol

  Del

  zoom
  Squat-N-Go foldbar toiletstol
  Set 276 gange

  Med denne foldbare toiletstol kan du opnå den optimale position for en meget sundere afføring. Denne stol mindsker med det samme din risiko for forstoppelse, belastninger og dermed hæmorider. Den er nem at folde sammen og gemme væk. Læs mere om produktet

  Kr. 229,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne foldbare toiletstol kan du opnå den optimale position for en meget sundere afføring. Denne stol mindsker med det samme din risiko for forstoppelse, belastninger og dermed hæmorider. Den er nem at folde sammen og gemme væk.

  Denne Squat-N-Go toiletstol kan benyttes af alle uanset køn, højde eller alder. Du kan bruge Squat-N-Go toiletstolen hjemme, i sommerhuset eller i campingvognen. Stolen passer under ethvert toilet.

  Mindsker risikoen for forstoppelse og hæmorider

  Har du problemer med forstoppelse og kan mærke, at det er anstrengende at gå på toilettet, vil denne toiletstol være lige det, du står og mangler. Siden tidernes morgen har mennesket siddet på hug, når naturen kaldte, og det med god grund, for det er den mest optimale måde at sidde på og den sundeste måde for din krop. Det betyder nemlig, at tarmen ikke er foldet/knækket, men afslappet, når den skal tømmes.

  Squat-N-Go toiletstolen giver dig mulighed for at sidde på denne måde på toilettet, så du ikke belaster dit tarmsystem, når tarmene skal tømmes. Det vil styrke din kropslige sundhed. Risiko for forstoppelse og, endnu værre, hæmorider mindskes, så du kan slippe for lægebesøg og medicin.

  Et smart design der passer i ethvert badeværelse

  Squat-N-Go toiletstolen er designet med brugeren og hjemmet i fokus. Derfor er den udformet, så den kan stå under ethvert toilet og dens neutrale farve passer ind i alle moderne indretninger.

  Samtidig har stolen en tekstur, som gør at den ikke glider hen ad gulvet, og at fødderne heller ikke glider hen ad overfladen på stolen, mens du sidder på toilettet. Den er ideel at have stående på badeværelset, så den altid er nem at trække frem, når den skal bruges.  

  Squat-N-Go toiletstolen fylder minimalt

  Squat-N-Go toiletstolen har den perfekte størrelse, der gør den ligetil og nem at anvende. Ud over at den har en minimal størrelse, kan den også foldes sammen, så den er nem at gemme væk i et skab, hvis du vil spare plads og undgå et rodet look.

  Køb toiletstolen i dag, og spar dig selv for mavebesvær i fremtiden.

  Højde ca. 18 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /