Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 285 gange

Sprinklervæske tabs til bilen – Tabletter til bilen

  Del

  zoom
  Sprinklervæske tabs til bilen – Tabletter til bilen
  Set 285 gange
  ID nr.: 4371

  Er du træt af at købe store og upraktiske flasker med sprinklervæske? Så er de nye sprinklervæske tabs det oplagte valg for dig. Med disse rense tabs kan du nemt komme snavset på din forrude til undsætning.  Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 79,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.
  Køb 3 59,00 kr./stk. Spar 40,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Er du træt af at købe store og upraktiske flasker med sprinklervæske? Så er de nye sprinklervæske tabs det oplagte valg for dig. Med disse rense tabs kan du nemt komme snavset på din forrude til undsætning. 

  I stedet for at købe store og upraktiske flasker med sprinklervæske, kan du gøre brug af disse sprinklervæske tabs, når din forrude trænger til at blive renset for skidt og snavs. Med disse tabs behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt du har nok sprinklervæske, idet du altid kan have de små praktiske tabs liggende inde i bilen, når du tager på en længere køretur.  

  1 tabs = 4 liter sprinklervæske

  Det er nemt at bruge sprinklervæske tabletter!

  Når du tager en sprinklervæske tabs i brug, er proceduren simpel. For at aktivere de rensende midler i en sprinklervæske tabs, hælder du først den nødvendige mængde vand i sprinklervæskebeholderen på din bil. Mængden af vand varierer fra bil til bil, men normalvis er mængden 4 liter. Efter du har hældt vandet i beholderen, kan du forsigtigt putte din tabs ned i beholderen og derefter lukke den godt til. Når du herefter er på vejen igen og har brug for en ren forrude, slår du bare sprinklervæskefunktionen til i din bil. Du vil nu opleve, at din forrude bliver ren på få sekunder!  

  Forlæng levetiden på dine vinduesviskere!

  Udover at kunne gøre en beskidt forrude ren på få sekunder, så kan denne sprinklervæske tabs også sørge for at forlænge levetiden på din bils vinduesviskere. Det forholder sig nemlig således at foruden det høje indhold af rensende ingredienser, så har disse sprinklervæske tabs nemlig også et indhold af plejende ingredienser, der sørger for, at dine vinduesviskere forbliver i god stand. Dette er et kæmpe plus, idet mange andre sprinklervæsker tit har den modsatte effekt og faktisk forværrer vinduesviskernes renseevne. Dette problem behøver du dog ikke at bekymre dig om med disse funktionelle og praktiske sprinklervæske tabs. 

  Pakken indeholder 10 stk.

  OBS: Skal kun besnyttes til som sprinklervæske til bilen. Vask finger efter berøring af tabsne. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /