Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Sprayflaske m. indbygget ventilator

  Del

  zoom
  Sprayflaske m. indbygget ventilator

  Undertiden kan du nok godt trænge til et friskt pust i sommervarmen. Det kan du med denne gadget, som er en kombination af en sprayflaske (forstøver) og en håndholdt ventilator. Det er super smart tænkt, og den er super let at bruge. For flere informationer læs videre herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undertiden kan du nok godt trænge til et friskt pust i sommervarmen. Det kan du med denne gadget, som er en kombination af en sprayflaske (forstøver) og en håndholdt ventilator. Det er super smart tænkt, og den er super let at bruge. For flere informationer læs videre herunder.

  Ventilatoren er udstyret med to propeller af PVC og er placeret uden om toppen af sprayflasken. Ventilatoren skal bruge 2 AA-batterier, som skal købes separat. Sprayflasken fungerer ved håndkraft.

  Bliv kølet ned i sommervarmen

  Når du har brug for at blive kølet ned, fjerner du batteridækslet ved hjælp af den medfølgende skruetrækker og isætter batterierne. Hæld vand i flasken – kom evt. isterninger i for en endnu køligere fornemmelse.

  Tænd på knappen på bagsiden, og propellerne suser rundt. Få vandet til at sprøjte ved at bruge håndtaget på forsiden af flasken.

  Sprayflasken har en størrelse, der gør den velegnet til at tage med dig overalt.

  Egenskaber:

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /