Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Sportsarmbånd til iPhone 6 Plus/6s Plus

  Del

  zoom
  Sportsarmbånd til iPhone 6 Plus/6s Plus

  Løber du eller dyrker anden form for motion og har du en iPhone 6 Plus eller 6s Plus, så er dette Romix Sportsarmbånd et must have for dig. Det har et hav af egenskaber og muligheder. Det beskytter din iPhone under træningen, samtidig med at det gør nemt for dig at bruge den. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Løber du eller dyrker anden form for motion og har du en iPhone 6 Plus eller 6s Plus, så er dette Romix Sportsarmbånd et must have for dig. Det har et hav af egenskaber og muligheder. Det beskytter din iPhone under træningen, samtidig med at det gør nemt for dig at bruge den.

  Romix sportsarmbånd til iPhone 6 Plus/6s Plus er lavet af et blødt, åndbart materiale, der gør det behageligt at bære. Samtidig er det vandtæt og har støddæmpende funktion. Det har justerbart lukkeanordning, så det kan passe de fleste størrelser. Velcrolukning gør, at armbåndet sidder sikkert fast.

  Sportsarmbånd med mange muligheder

  Armbåndet har gennemsigtig skærmmembran, så du både kan se og betjene din iPhone uden at tage den ud af holderen.

  Der er lavet hul til headsettet, så du kan høre musik, mens du træner. Og der er lommer til sikker opbevaring af din nøgle, kreditkort og kontanter.

  Til iphone 6 plus og iphone 6s plus.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /