Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 120 gange

Konbanwa Pillow Terapeutisk pude

  Del

  zoom
  Konbanwa Pillow Terapeutisk pude
  Set 120 gange

  At vågne træt og uoplagt med værkende nakke og skuldre er fortid, når du sover på en Konbanwa Pillow, som er er en terapeutisk pude, der fordeler vægten, aflaster din nakke og giver dig massage, mens du sover. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  At vågne træt og uoplagt med værkende nakke og skuldre er fortid, når du sover på en Konbanwa Pillow, som er er en terapeutisk pude, der fordeler vægten, aflaster din nakke og giver dig massage, mens du sover. Se flere informationer herunder.

  Konbanwa Pillow er en stor pude på 50 x 60 cm, så der er rigelig plads at slappe af på. Den terapeutiske pude er allergivenlig. Puden kan endvidere vaskes i vaskemaskinen ved 60ׄ° C og tørres i tørretumbleren.

  Pude med plastrør

  Puden er fyldt med små plastikrør og fibre. 1 kg rør og 800 g fibre. Det er de små rør, der giver puden dens masserende effekt. Samtidig har de den egenskab, at de leder varme og fugt væk, så du føler en behagelig temperatur under hele din søvn. Slut med at vågne og vende hovedpuden for at få gavn af den kolde side.

  Køb dig til en bedre søvn!

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /