Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 383 gange

Unisex 3D sovemaske

  Del

  zoom
  Unisex 3D sovemaske
  Set 383 gange

  Sov godt og trygt om natten, uden forstyrrelser fra lys, med den helt nye slanke og elegante unisex 3D sovemaske, der er en ergonomisk svøbt og formet sovemaske, som giver dig fuld komfort og optimal lys-blokering, uden nogen form for pres på hverken øjne eller ansigt – masken er så let og blød, at den ikke mærkes når du har den på! Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 29,00
  -0%
  Køb 1 29,00 kr./stk.
  Køb 2 25,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Sov godt og trygt om natten, uden forstyrrelser fra lys, med den helt nye slanke og elegante unisex 3D sovemaske, der er en ergonomisk svøbt og formet sovemaske, som giver dig fuld komfort og optimal lys-blokering, uden nogen form for pres på hverken øjne eller ansigt – masken er så let og blød, at den ikke mærkes når du har den på! Læs videre nedenfor.

  Moderigtig unisex 3D sovemaske
  Du behøver ikke at være rutineret bruger af sovemasker for at værdsætte, at denne sovemaske skiller sig ud fra mængden med sit moderigtige og stilrene 3D look, der er støbt i blødt skum og betrukket i polyester, og som har en unik form, hvilken tillader dig at bevæge dine øjne frit under masken, helt uden at lægge noget pres på dine øjenlåg.

  Maskens design holder langt mere lys ude, mens du frit kan ånde, uden en følelse af undertrykkelse af din vejrtrækning, fordi masken er ergonomisk udformet, så den tilslutte sig rundt om din næse, fremfor blot at ligge fladt henover din næseryg.

  Mørkelægning derhjemme eller på rejsen
  Sovemaskens hovedformål er at blokere for lys, kraftige såvel som svage lyskilder, og er endvidere udstyret med en fleksibel og justerbar velkro-rem, så masken ikke gnaver eller generer dig mens du sover.

  Sovemasken er ideel at anvende derhjemme eller når du er ude at rejse, hvad enten det er med tog, bil, bus eller fly. Plej dig selv med en fantastisk skønhedssøvn, når du sidder i et fly, omringet af lys fra nabo-passagererne, eller hvis du gerne vil sove længe i dine weekender, men ikke har mærkelægningsgardiner i dit hjem, som kan blokere for lyset i soveværelset.

  Specifikationer
  Trykområde: 4-20 cm
  Materialer: Polyester og skum
  Vægt: 15 g
  Dimensioner: ca. 23,5 x 9 cm
  Farve: sort

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /