Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Sort Fidget spinner med LED lys

  Del

  zoom
  Sort Fidget spinner med LED lys

  Fidget spinnere er det nye ’legetøj’ til både voksne og børn med koncentrationsbesvær eller højt stressniveau. Denne Fidget spinner med LED lys er designet til at øge koncentrationen og afhjælpe stress. Den har ligeledes vist sig som et perfekt værktøj til børn og unge med ADHD, autisme, stress eller angst. Læs mere om den smarte opfindelse her. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -59%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fidget spinnere er det nye ’legetøj’ til både voksne og børn med koncentrationsbesvær eller højt stressniveau. Denne Fidget spinner med LED lys er designet til at øge koncentrationen og afhjælpe stress. Den har ligeledes vist sig som et perfekt værktøj til børn og unge med ADHD, autisme, stress eller angst. Læs mere om den smarte opfindelse her.

  Selvom Fidget spinnere er det nye hit, fås de allerede i et væld af varianter. Denne er med LED lys i ’vingerne’, hvilket giver en cool effekt.

  Afstresning i lommen

  Det skønne ved en Fidget spinner er selvfølgelig, at den i mange tilfælde kan afhjælpe stress. Den virker ved, at du placerer din tommelfinger på undersiden og din pegefinger på oversiden, og drejer den rundt. Dette giver en bevægelse, som virker afslappende på mange.

  Derudover er Fidget spinnere så små, at de sagtens kan være i en lomme eller på et skrivebord uden at tiltrække opmærksomhed.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /