Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 357 gange

Solcellelampe til rækværk eller gavl

  Del

  zoom
  Solcellelampe til rækværk eller gavl
  Set 357 gange
  ID nr.: 3459

  Denne økonomiske og miljøvenlige solcellelampe kan du sætte på rækværket eller gavlen. Den er bl.a. perfekt, til at lyse hele havegangen op. Sæt flere lamper med jævn afstand, for at få oplyst hele området. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 59,00

  -34%
  Køb 1 39,00 kr./stk.
  Køb 4 36,00 kr./stk. Spar 3,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne økonomiske og miljøvenlige solcellelampe kan du sætte på rækværket eller gavlen. Den er bl.a. perfekt, til at lyse hele havegangen op. Sæt flere lamper med jævn afstand, for at få oplyst hele området. Mere info herunder.

  Solcellelampen her til rækværk eller gavl virker ved – som navnet antyder – at den oplades ved hjælp af solcellepaneler, der fanger og gemmer dagslys og på den måde oplader lampens batteri. Det betyder, at selvom lampen lyser i mange timer, kan du ikke se det på elregningen.

  Til udendørs brug

  Lampen er vejrbestandig (IP44) og giver et hvidt lys. Den er nem at montere på rækværk eller gavl ved hjælp af de monteringsskruer, som følger med i prisen.

  Lampen tændes automatisk ved skumringstid og lyser derefter i 6-8 timer. Lampen har dog også tænd-/sluk knap, så du selv kan bestemme, hvorvidt den skal tænde ved mørkets frembrud eller ej.

  Lampen måler 12 cm i diameter og er 6 cm høj.

   

  Please, wait...
  /