Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 231 gange

Solcelle væglampe udendørs

  Del

  zoom
  Solcelle væglampe udendørs
  Set 231 gange

  Denne solcelle væglampe til udendørs brug genoplader ved solens stråler om dagen og lyser, når det bliver mørkt. Ingen batterier, ingen ledninger. Det sammen med LED, at den leverer LED lys, giver dig en miljørigtig, hyggelig belysning udenfor din hoveddør, eller andre steder du har brug for det. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -41%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne solcelle væglampe til udendørs brug genoplader ved solens stråler om dagen og lyser, når det bliver mørkt. Ingen batterier, ingen ledninger. Det sammen med LED, at den leverer LED lys, giver dig en miljørigtig, hyggelig belysning udenfor din hoveddør, eller andre steder du har brug for det.

  Solcelle væglampen her kræver ikke højt solskin for at lade, blot almindeligt dagslys. Den har tænd/sluk-knap, så den behøver ikke lyse alle de mørke timer. Det er praktisk, hvis du har den siddende et sted, hvor det på nogle tidspunkter kan virke generende med lys.

  Solcelle lampe med nem montering

  Det er nemt at montere lampen, hvor du har brug for den. Netop fordi den ikke har ledning og dermed heller ikke har brug for at blive monteret tæt ved en stikkontakt. Derforuden måler den kun 15 cm i diameter, så det har ikke behov for megen plads. Der medfølger naturligvis skruer.

  Mål:

  Lampens "hoved": 15 cm i diameter

  Lamens arm (længde fra væg til lampens midte): 14 cm.

  Væg holder: 7,5 x 5 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /