Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 678 gange

Solcelle Flamme Fakkel med LED – 77 CM

  Del

  zoom
  Solcelle Flamme Fakkel med LED – 77 CM
  Set 678 gange
  ID nr.: 4304

  Nyd smukke og oplyste sommeraftener med denne solcelledrevne flamme fakkel. Faklen vil kaste et smukt og naturligt skær ud i din have og oplyse de små gangstier. Flamme faklens lys bevæger sig præcis, som hvis det var en naturlig flamme. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Nyd smukke og oplyste sommeraftener med denne solcelledrevne flamme fakkel.

  Faklen vil kaste et smukt og naturligt skær ud i din have og oplyse de små gangstier. Flamme faklens lys bevæger sig præcis, som hvis det var en naturlig flamme.

   
  Med en simpel montering af faklens tre dele er du sikret mange timers diskret og hyggelig oplysning af din have. Flamme faklen måler 59 cm. i højden – den kan dog justeres, og det giver du har derfor rig mulighed for selv at bestemme højden på din fakkel. Mange bruger dem flere ad gangen til at oplyse små gangstier i haven eller i en indkørsel.

  Denne flamme fakkel tåler vand og er solcelledrevet. På en solskinsdag kan faklen oplade i op til 8 timer ad gangen og kan derefter lyse i op til 12 timer. Derefter slår den automatisk fra og tænder igen, når den er fuldt opladt, og mørket atter er faldet på. Hvis ikke du vil have den til at lyse, så slukker du bare på den indbyggede tænd/sluk knap.

  Med denne flamme fakkel kan vi garantere timevis af hyggeligt lys i haven. Flamme faklen kan, som nævnt, tåle regnvand og kan derfor stå ude i hele sommerhalvåret. Vi anbefaler dog, at du tager havefaklen indendørs, når frosten melder sin ankomst. Står faklen udenfor i vinterhalvåret, kan du komme ud for, at de indbyggede LED-lys falmer over tid.

  Levetiden for denne solcelledrevne flamme fakkel er omkring 5 år, og der er altså god basis for masser af hyggelige stunder i haven med dette vidunderlige lys.

  Egenskaber

  • Dimensioner: 12 x 12 x 77 CM 
  • 36 led lys med flammende effekt
  • 400MAH genopladeligt batteri

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /