Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Solcelle bambusfakkel LED lampe med levende flamme - Natur

  Del

  zoom
  Solcelle bambusfakkel LED lampe med levende flamme - Natur

  Lad de lange danske sommeraftener blive oplyst af det smukke og flammende skær fra denne natur fakkel drevet af solceller. Som noget helt nyt kan denne solcelle fakkel imitere de dansende flammer ved hjælp af særlig LED-lys teknologi. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 69,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -30%
  Køb 1 69,00 kr./stk.
  Køb 6 49,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Lad de lange danske sommeraftener blive oplyst af det smukke og flammende skær fra denne natur fakkel drevet af solceller. Som noget helt nyt kan denne solcelle fakkel imitere de dansende flammer ved hjælp af særlig LED-lys teknologi.

  Med de genopladelige solceller på toppen løber denne fakkel aldrig tør for strøm på solrige dage. Denne solcelle fakkel har et praktisk håndtag i toppen, og du kan dermed sætte den lige der, hvor du synes. Mange vælger at oplyse små stier og gange ude i haven, mens andre foretrækker hyggelig belysning omkring terrassen. Med denne solcelle fakkel i natur er mulighederne mange.

  Denne solcelle fakkel måler i højden 65 cm., og du har dermed mulighed for at sætte den i jorden og selv bestemme højden på den efterfølgende. Faklen er lavet af  naturfarvet bambus og har derfor et stilfuldt præg over sig. Solcellerne på toppen af faklen sørger for, at faklen selv tænder, når den er fuldt opladt, og når mørket er faldet på. Denne fakkel vil på solrige dage stå og oplade automatisk, men hvis solen en dag ikke skinner, kan du også sagtens gøre brug af de inkluderede AAA batterier.

  Denne solcelle fakkel er beregnet til sommerbrug og bør derfor tages med ind i varmen, når vejret bliver koldere. For at sikre dig at du får maksimalt ud af din fakkel, bør du også tage den med under læ, hvis det skulle begynde at regne.

  Med denne fakkel er du garanteret de hyggeligste sommeraftner ude i det fri.

  Egenskaber:

  • Længde på 65 CM
  • Genopladelig AAA batteri er inkluderet
  • Oplades ved hjælp af solceller
  • Bambus natur

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /