Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 274 gange

Solar LED poteaftryk

  Del

  zoom
  Solar LED poteaftryk
  Set 274 gange

  Lys din have op om natten med disse sjove solar LED poteaftryk. De er formet som et poteaftryk fra en kat eller hund. De har føler, og de oplades ved hjælp af solen. Der er 4 poter i hver kasse. Se flere informationer om solar LED poteaftrykkene herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 129,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -48%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Lys din have op om natten med disse sjove solar LED poteaftryk. De er formet som et poteaftryk fra en kat eller hund. De har føler, og de oplades ved hjælp af solen. Der er 4 poter i hver kasse. Se flere informationer om solar LED poteaftrykkene herunder.

  Solar LED poteaftrykkene oplades om dagen ved hjælp af sollys. Det betyder, at du ikke får besvær med udskiftning af batterier eller får ekstra udgifter til strøm. På en opladning kan de give op til 8 timers lys. Der medfølger solfanger på spyd til opladningen.

  Vejrbestandige LED lys med lille spyd

  Hvert poteaftryk har et lille spyd, så de er nemme at sætte ned jorden, græsset eller gruset. De tænder automatisk, når det begynder at skumre.

  Poter og oplader er vejrbestandigt og kan derfor stå ude i alt slags vejr, så du behøver ikke skynde dig at samle dem sammen og bære dem indendørs, når det trækker op til en byge.

  Hver pote måler: 8.5cms x 8.5 cms og der er 4 stk på kæden.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  Solar LED poteaftryk