Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 271 gange

Snug Snug Pyjamasdragt

  Del

  zoom
  Snug Snug Pyjamasdragt
  Set 271 gange

  Et sandt kryds mellem en pyjamas og et tæppe med ærmer, hvad ellers behøver du for at hygge dig, mens du holder varmen på vinterens kolde nætter? Med den funktionelle og komfortable Snug Snug Pyjamasdragt vil du føle dig varm og tilpas i hjemmet, men du hygger dig til en film eller sover i din seng. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 129,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -35%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 129,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -35%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Et sandt kryds mellem en pyjamas og et tæppe med ærmer, hvad ellers behøver du for at hygge dig, mens du holder varmen på vinterens kolde nætter? Med den funktionelle og komfortable Snug Snug Pyjamasdragt vil du føle dig varm og tilpas i hjemmet, men du hygger dig til en film eller sover i din seng. Læs videre nedenfor.

  En skøn blød pyjamasdragt med ærmer
  Snug Snug pyjamasdragt er udformet som et tæppe med ærmer, der lader dig slappe af og holde varmen derhjemme, mens du ser en film på sofaen, eller når du vil holdes ekstra varm i din seng om natten.

  Snug Snug dragten er et skønt blødt tæppe med ærmer, der er lavet i polarfleece (polyester uld) materiale, som benytter sig af opvarmning ved hjælp af din naturlige kropsvarme. Derudover er pyjamasdragten fremstillet med en central lynlås, så du let kan iklæde dig, og en hætte, så du altid dækkes helt ind og holder varmen fra top til tå.

  Pyjamasdragten egner sig særligt til dig, der har tendens til at være kuldeskær eller som hurtigt bliver kold efter en tur i det fri eller på vej hjem fra arbejde. Pyjamasdragten er den perfekte følgesvend på de kolde dage og takket være ærmerne kan du fortsat gøre hvad du vil, uden at blive kold imens.

  Farver og størrelser
  Blå i Large og Medium
  Pink i Large og Medium

  Str. M: maksimal højde til skuldrene: 1,40 m
  Str. M: skulder bredde: 46 cm
  Str. L: maksimal højde til skuldrene: 1,50 m
  Str. L: skulderbredde: 50 cm

  Specifikationer
  Materialer: 100% polyester uld
  Vaskbar i vaskemaskinen

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /