Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Snug Snug Kangoo Tæppe med ærmer

  Del

  zoom
  Snug Snug Kangoo Tæppe med ærmer

  Til kølige aftener eller dage med snue og ondt i halsen er Snug Snug Kangoo Tæppet med ærmer uundværligt. Slut med at få kolde arme, når du vil læse, bruge computeren eller bare slappe af i sofaen. Men stadig med den hyggelige stemning et varmt og blødt tæppe giver. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -60%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Til kølige aftener eller dage med snue og ondt i halsen er Snug Snug Kangoo Tæppet med ærmer uundværligt. Slut med at få kolde arme, når du vil læse, bruge computeren eller bare slappe af i sofaen. Men stadig med den hyggelige stemning et varmt og blødt tæppe giver.

  Føl dig godt tilpas under – eller i – Snug Snug Kangoo Tæppet med ærmer. Det har en lomme på midten til fjernbetjeningen, mobilen eller papirlommetørklæderne. Tæppet måler 170 x 130 cm, så I kan være to i det – et ærme til hver. Så bliver det ikke mere hyggeligt.

  Snug Snug Kangoo Tæppe med ærmer er den perfekte gaveidé

  Om det er din kæreste, din bedstemor eller en nabo, du vil forkæle, så vil Snug Snug Kangoo Tæppet med ærmer med garanti være en kærkommen gave. Tæppet er lavet af ekstra blødt polar fleece, og så kan det endda maskinvaskes.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb