Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 107 gange

Smerteplaster - 8 stk

  Del

  zoom
  Smerteplaster - 8 stk
  Set 107 gange

  Frigiv nemt og hurtigt muskelspændinger og smerter på dit lænd med disse smerteplastre, der også forbedrer din blodcirkulation, giver din krop hvile og effektivt øger din libido. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -39%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Frigiv nemt og hurtigt muskelspændinger og smerter på dit lænd med disse smerteplastre, der også forbedrer din blodcirkulation, giver din krop hvile og effektivt øger din libido. Læs mere nedenfor.

  Vi danskere indtager enorme mængder af smertestillende piller, men smertestillende medicin dæmper kun smerten, uden egentlig at løse vores problem. Vi anbefaler, at du i stedet for benytter dig af disse smerteplastre, der giver dig en effektiv og aktiv behandling på et 7 dages forløb, uden bivirkninger.

  Plastrene er i stand til at bortlede ophobede affaldsstoffer, hvorfor de er yderst effektive mod muskelspændinger, infiltrationer og inflammationer, og kan benyttes ved overbebyrdelse af dine muskler i tilfælde af rygsmerter og smerter i dit lænd.

  Placer blot plastrenenes bagside på den nederste del af din ryg, hvor du har brug for øget blodgennemstrømning, har muskelspændinger, infiltrationer eller inflammationer, før du skal sove og tag det af igen om morgenen. Området hvorpå plastret sidder vil ilte bedre og affaldsstoffer vil blive ledt bort via kroppens naturlige udrensning.

  Disse unisex smerteplastre i et charmerende yin og yang design lader dig slippe for alle slags spændinger og muskelsmerter, og mindsker tryk og smerte på din nedre ryg, samt lader urin-kanaler lettere udføre sit arbejde, så du gradvist får øget din libido.

  Indhold
  8 stk. smerteplastre

  Specifikationer
  100% naturlige smerteplastre
  Dimensioner: ca. 6 cm /diameter)
  Bemærk: effekt kan variere fra person til person

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /