Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Småkage- og dekorationssprøjte – med tilbehør

  Del

  zoom
  Småkage- og dekorationssprøjte – med tilbehør

  Udstans småkagerne i fine figurer, og få dem ens hver gang med denne Tasty American småkagesprøjte. Den har masser af ekstraudstyr, så den kan også bruges som dekorationssprøjte, når der f.eks. skal pyntes cupcakes eller muffins. Læs mere om produktet

  Kr. 349,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Udstans småkagerne i fine figurer, og få dem ens hver gang med denne Tasty American småkagesprøjte. Den har masser af ekstraudstyr, så den kan også bruges som dekorationssprøjte, når der f.eks. skal pyntes cupcakes eller muffins.

  Lav hjemmelavede småkager, der ser ud som om, du har hentet dem nede hos bageren. De kan blive fuldstændig ens stanset ud. Og du behøver ikke bruge en masse kræfter på det.

  Småkagesprøjte med mange muligheder

  Kom dejen i sprøjten, sæt den udvalgte formskive på, tryk på knappen, og tryk den portion dej ud, du skal bruge til hver småkage. Der medfølger 12 forskellige formskiver.

  Dekorationssprøjte

  Der medfølger også 4 tyller, så du kan bruge sprøjten til at dekorere muffins og cupcakes med. Kom flødeskum eller topping i sprøjten, sæt den udvalgte tylle på, og tryk på knappen.

  To hastigheder

  Du kan indstille sprøjten til to forskellige hastigheder. Sprøjten fungerer ved hjælp af 4 AA-batterier, som skal købes separat.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /