Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Slicer Art Sæt til udskæring af frugt og grønt

  Del

  zoom
  Slicer Art Sæt til udskæring af frugt og grønt

  Har du altid misundt de typer, der med et par snit gør grøntsager og frugt til et kunstværk? Det kan du nu selv med dette Slicer Art sæt, der gør det muligt for dig at udskære frugt og grønt dekorativt. Sættet indeholder tre dele, som giver dig uanede af muligheder. Se mere informationen herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du altid misundt de typer, der med et par snit gør grøntsager og frugt til et kunstværk? Det kan du nu selv med dette Slicer Art sæt, der gør det muligt for dig at udskære frugt og grønt dekorativt. Sættet indeholder tre dele, som giver dig uanede af muligheder. Se mere informationen herunder.

  Sættet her består af tre dele, som hver især har flere anvendelsesmuligheder. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

  • Dobbeltbladet kniv

  • Skrællekniv med tre indstillinger

  • Kernehusfjerner

  Et sæt med mange muligheder

  Med den dobbeltbladede kniv kan du skære kiwier, tomater og lignende over i zigzag-mønster. For hver gang du stikker kniven i frugten, skæres et V.

  Skrællekniven kan skrælle og skære tynde skiver af f.eks. agurker, squasher eller auberginer. Du kan også skære strimler, så du kan lave grøntsagsspaghetti.

  Ved hjælp af kernehusfjerneren kan du lave flotte mønstre i skrællen på f.eks. appelsiner og citroner.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /