Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 379 gange

Støttende slankebælte

  Del

  zoom
  Støttende slankebælte
  Set 379 gange

  Er du også træt i ryggen efter en lang dag på kontoret? Og sætter de mange timer på kontoret sig på sidebenene? Så er dette støttende slankebælte perfekt til dig! Det støtter nemlig både din ryg, så at du ikke får smerter, og forbrænder samtidig fedt i hele området, hvor bæltet er placeret. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 125,00

  -53%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Er du også træt i ryggen efter en lang dag på kontoret? Og sætter de mange timer på kontoret sig på sidebenene? Så er dette støttende slankebælte perfekt til dig! Det støtter nemlig både din ryg, så at du ikke får smerter, og forbrænder samtidig fedt i hele området, hvor bæltet er placeret. Læs videre nedenfor.

  Støttende slankebælte (2-i-1)

  Vores stillesiddende livsstil er næsten uundgåelig, og det tager sit tag på vores krop. Du oplever måske at være øm og træt i ryggen efter en lang dag på kontoret, og det kan være svært at undgå når man sidder stille i en stol i mange timer. Dette bælte giver støtte til ryggen, når du har brug for det, f.eks. hvis du sidder meget ned, eller hvis du skal lave fysisk arbejde i haven, hjemmet eller træningscenteret.

  Dette smarte bælte har dog flere funktioner! Det støtter nemlig ikke bare din ømme ryg, men forbrænder også fedt i hele det område, hvor bæltet sidder. Du slipper altså ikke bare for arbejdsforskyldte skader og ømhed, men kan samtidig komme af med det fedt, som du har siddende på maven samt de berømte "muffinhåndtag".

  Praktisk info:

  • Justerbart
  • Velcrolukning i høj kvalitet
  • Passer til alle
  • Kommer i en box-pakke
  • One-size - kan blive omkring 120 cm. hvis det strækkes

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /