Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 149 gange

Skostativ til dør - 12 par

  Del

  zoom
  Skostativ til dør - 12 par
  Set 149 gange

  Dette skostativ til døren er perfekt til små lejligheder eller små garderober, hvor der ikke er plads til at have et skostativ stående på gulvet. Stativet er nemt at samle og montere, og alt medfølger. Flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette skostativ til døren er perfekt til små lejligheder eller små garderober, hvor der ikke er plads til at have et skostativ stående på gulvet. Stativet er nemt at samle og montere, og alt medfølger. Flere informationer herunder.

  Skostativet her har plads til op til 12 par sko – afhængig af skoenes bredde. Det er nemt at sætte skoene på plads. De trædes blot ned over de buede beslag, og de tages lige så nemt af igen.

  Stativet hænges op over døren i de medfølgende beslag (dørens bredde må være maks. 4 cm). Skostativets stænger er udstyret med plastikhætter, så de ikke ridser døren.

  Skostativ med plads til støvler

  Stativet består af fire rækker med hver seks buede beslag. Foroven på stativet er der plads til en ekstra række. Så kan du flytte en af rækkerne med de buede beslag derop og dermed øge afstanden og gøre plads til længere fodtøj, såsom støvler.

  12 par sko – 60 x 145 x 17 cm (BxHxD)

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /