Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Skostativ til 18 par sko

  Del

  zoom
  Skostativ til 18 par sko

  Dette skostativ til 18 par sko kan stå i alle hjem. Det holder orden på skoene i entreen, bryggerset eller i dit walk in closet, hvis du er heldig at have sådan et. Det er i et tidløst, klassisk design, som passer ind i enhver indretning. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 299,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette skostativ til 18 par sko kan stå i alle hjem. Det holder orden på skoene i entreen, bryggerset eller i dit walk in closet, hvis du er heldig at have sådan et. Det er i et tidløst, klassisk design, som passer ind i enhver indretning.

  Med et skostativ til 18 par sko kan du nemmere holder orden. Selvom du stiller dine sko pænt ved siden af hinanden, så skal der ikke andet end et let spark, en glad hund eller en vildfaren skoletaske til at ændre på det.

  Skostativ med plads til alle skoene

  Foroven er skostativet designet med skoholdere, som holder faconen på dine fine sko. Her er der plads til 6 par. Derudover er den udstyret med 4 hylder, hvorpå der kan stå op til 3 par sko på hver – måske mere hvis det er flip flops, som nemt kan lægges oven på hinanden eller badesandaler, der kan lægges ind i hinanden.

  Måler:  27cm dybde x 70 cm bredde x 88cm højde

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /