Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 4834 gange

Skostativ - 25 par

  Del

  zoom
  Skostativ - 25 par
  Set 4834 gange

  Ryd op i din entré eller garderobeskab og organiser dine mange sko, så du let og hurtigt kan finde frem til dit yndlingspar, når du behøver det. Det nye smarte skostativ med plads til 25 par sko sørger for orden i dit og familiens fodtøj, så I let kan komme til og holde hjemmets gulve fri for kludder. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -40%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Ryd op i din entré eller garderobeskab og organiser dine mange sko, så du let og hurtigt kan finde frem til dit yndlingspar, når du behøver det. Det nye smarte skostativ med plads til 25 par sko sørger for orden i dit og familiens fodtøj, så I let kan komme til og holde hjemmets gulve fri for kludder. Læs videre nedenfor.

  Den perfekte løsning på rod i din entré
  Entréen i dit hjem kan hurtigt blive et uoverskueligt rum, fyldt med hele familiens sko og støvler, hvorfor det kan være besværligt at finde frem i bunken til dit fodtøj eller at komme til med en støvsuger eller kost.

  Den perfekte løsning på sko der flyder og fylder i din entré er det flotte og praktiske skostativ, der kan rumme op til 30 par sko af gangen, så du sparer plads, let kan holde orden på hjemmets gulve og have dine sko organiseret og samlet i par.

  Med skostativet vil du aldrig igen være nødt til at tilbringe unødigt meget tid på at finde dine sko, når du står og behøver dem – tvært imod vil du altid have let adgang til dine sko, støvler og stilletter, fordi de fremover vil stå samlet i par og være lige ved hånden, når du skal hurtigt ud af døren.

  Skåner på dit fodtøj mod slitage
  Dit fodtøj har ikke godt af at ligge i bunker ovenpå hinanden og ej heller af at ligge på gulvet, hvor de kan samle støv og snavs. Dine sko vil holde sin form i længere tid, når du gemmer dem pænt ind i en skohylde, så de hverken slides af støv, beskidt gulv eller af gnidning op mod andre sko og objekter.

  Skoreolen er både smart og praktisk i et hjem, hvor hygiejne og orden ønskes. Når skoene er løftet væk fra gulvet, får du lettere ved at komme til med støvsugeren eller støvkosten, og i modsætning til skoskabe, da er skostativet blandt andet praktisk til børnenes sko, som kan stå fremme og lufttørre.

  Skostativet er let at samle og er udviklet i et tidsløst design af metal og plast, så det vil se godt ud i et hvilket som helst hjem. 

  Specifikationer
  Kapacitet: 25 par sko
  Materialer: Metal og plast
  Dimensioner: 50 x 135 x 25 cm

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /