Filters

Hold orden på skoene, og få overblik over, hvad du har, så du kan vælge de rigtige sko til dit outfit. Om du har behov for en et foldbart skostativ, en trendy skoreol eller et skoskab, så finder du den rette sko-opbevaring herunder. Vi har nemlig et bredt udvalg af løsninger, hvormed du kan organisere dine sko. Det gør også, at de ikke bliver så hurtigt slidt, når de ikke ligger og roder rundt mellem alle de andre sko, du har.

Slut med, at dine sko roder rundt i en bunke i bunden af klædeskabet, og du kun kan finde den ene af de hvide sneakers, når du har travlt, fordi du er på vej ud ad døren og skal nå bussen på arbejde. Med den rette skoopbevaring har du altid tjek på dine sko.

En rummelig skoreol er også praktisk, når der skal være plads til hele familiens sko til hverdag. Altså både dem, der bliver brugt til job og skole – sneakers, pumps, businesssko – men også til træskoene eller slippersene, når du bare lige skal ud efter avisen og selvfølgelig hjemmeskoene, når du kommer træt hjem.

Den perfekte skoopbevaring – skoreol, skostativ eller skohylder?

Når du skal købe ny skoopbevaring, så besvar lige disse spørgsmål først, og vælg ud fra svarene, så er du sikker på at få den løsning, der passer bedst til dig.

Hvor mange sko, skal den kunne rumme? Du kan ud for hvert enkelt produkt se, hvor mange par sko, der er plads til, og/eller hvor bred hylden/reolen er.

Hvor meget plads har jeg til rådighed – kan jeg ”bygge” udad eller opad? Skal du bygge opad, skal det være en løsning, der kan stables eller måske er det bedre, at den kan monteres på væggen eller på døren.

Skal den være en del af indretningen, eller skal den blot stå/hænge/ligge i et skab eller i bryggerset? Skal den være en del af indretningen, skal den helst have et design, der passer til din øvrige indretning.

Er du på jagt efter en løsning, der mere er til opbevaring eller transport, kan du også få organizere, der er nemme at transportere og/eller at gemme væk f.eks. under sengen.