Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Skønhed, Pleje & Helse

Tabel Liste

Sorter stigende

6 vare(r)

6 produkter

1-6 af 6 produkter

1
 1. Støtte og aflastningsbælte
  Kr. 195,00
  Lækkert bælte til aflastning af ryggen. Dette smarte bælte er designet til at støtte og aflaste din ryg og lænd. Er særdeles velegnet til folk der arbejder siddende eller træner meget. Vis detaljer
 2. Lændestøtte – Til tunge løft
  Kr. 199,00

  Beskyt din ryg og lænd, og forbedr din kropsholdning med InnovaGoods lændestøtte til tunge løft. Det både retter op på skader, du måske allerede har fået, og støtter, så du ikke får (nye) skader. Læs mere om produktet herunder.

  Vis detaljer
 3. thumb

  Vejl. pris Kr. 129,00

  Vejl. pris kr 169,00

  Disse slankende shorts er helt ideelle til at forme og style figuren samt til, at udskille giftige stoffer.

  Vis detaljer
 4. Ryg- & lændebælte

  Vejl. pris Kr. 195,00

  Vejl. pris kr 349,00

  Lænde- og rygbæltet beskytter dit lænd, din ryg og mave, når du dyrker sport eller arbejder med noget, der kræver fysisk anstrengelse og større kontrol over den nedre ryg. Bæltet korrigerer også kropsholdningen af din ryg, samt former og reducerer din talje. Bær den under dit tøj, så du kan vise en øjeblikkelig slank talje frem! Læs videre nedenfor.

  Vis detaljer
 5. Magnetisk Rygvest - Aflaster ryg og nakke

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 299,00

  Ret din ryg og nakke op med den super effektive magnetiske rygvest, der gavner din krop med en naturlig og behagelig støtte i din dagligdag. Den fantastiske vest er udviklet med terapeutiske magneter, der endvidere lindrer smerter, ømme muskler og forbedrer din vejrtrækning. Læs videre nedenfor.

  Vis detaljer
 6. Holdningskorrigerende rygvest
  Kr. 199,00

  Hold ryggen ret uden at gå at tænke på det hele tiden med denne holdningskorrigerende vest fra InnovaGoods, der sørger for, at du holder ryggen i den position, der er bedst for dig, så du undgår overbelastning og rygsmerter

  Vis detaljer

Please, wait...