Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 361 gange

Sko organizer med 12 lommer

  Del

  zoom
  Sko organizer med 12 lommer
  Set 361 gange

  Har du en masse par sko som ligger og flyder på gulvet i entréen eller soveværelset, så er denne sko organizer perfekt dig, da du kan samle alle dine yndlingssko et sted, så de er pakket pænt ned og altid ser præsentable ud. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%
  Køb 1 49,00 kr./stk.
  Køb 2 45,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.
  Køb 4 39,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du en masse par sko som ligger og flyder på gulvet i entréen eller soveværelset, så er denne sko organizer perfekt dig, da du kan samle alle dine yndlingssko et sted, så de er pakket pænt ned og altid ser præsentable ud.

  Denne sko organizer har plads til op til 12 par sko – både sneakers, sandaler og højhælede – og du kan lukke låget og gemme organizeren væk så skoene ikke ligger i vejen.

  Plads til dine sko

  Bor du et sted med meget lidt plads, vil denne sko organizer også være dig til stor gavn. Den kan bruges både i kommoder eller ophængt på væggen, så du nemt kan finde dine yndlingssko frem igen.

  Organizeren har en bredde på 60 cm, en længde på 76 cm og en højde på 15, så du kan sagtens finde plads til den under sengen, i bunden af skabet eller måske bag døren.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /