Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 465 gange

Sistema Riskoger til mikroovn

  Del

  zoom
  Sistema Riskoger til mikroovn
  Set 465 gange

  Tilbered nemt og bekvemt dine ris, polenta og couscous i mikroovnen, mens du undgår at maden brænder på - når først du har prøvet Sistema Riskoger til mikroovn, går du aldrig tilbage til dine traditionelle gryder! Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 89,00

  -11%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Tilbered nemt og bekvemt dine ris, polenta og couscous i mikroovnen, mens du undgår at maden brænder på - når først du har prøvet Sistema Riskoger til mikroovn, går du aldrig tilbage til dine traditionelle gryder! Læs mere nedenfor.

  Gør livet lettere med nem tilberedning
  Vi kender alle til rastløsheden på grund af ventetiden, når vi koger ris og andet på komfuret til aftensmaden, fordi vi vil ikke gå for langt væk fra køkkenet og risikere at risene i et uopmærksomt øjeblik brænder på eller koger over.

  Når du koger ris eller lignende i riskogeren fra Sistema, kan du frit beskæftige dig med andet, end konstant at overvåge din kogning, fordi den er designet med en trykkammer plade, så din mad ikke koger over, og din mikroovn slukker automatisk til tiden, så du heller ikke risikerer at din mad brænder på.

  Smart og sikkert design
  Sistema Riskoger til mikroovn er udviklet med det karakteristiske og nemme Sistema KLIP IT lukkesystem, der sikrer at skålen holdes tæt forseglet, og er udviklet med smart ventilation i låget, som skal åbnes inden brug i mikrobølgeovnen, så dampen kan komme ud og du derved opnår splat-fri madlavning i mikroovnen.

  Riskogeren er endvidere udviklet med løftbare faner og en non-stick ske, så maden er let at håndtere og ikke klistrer fast, samt et cooler-låg, der forbliver nedkølet, så du ikke brænder dig, når du løfter dit måltid ud på en tallerken eller over i en skål.

  BPA- og Ftalatfri, madlavning uden giftstoffer
  Det newzealandske Sistema har i 30 år lagt stor vægt på kvalitetsprodukter uden nogen former for gift- eller hormonforstyrrende stoffer. Riskogeren er, ligesom alle øvrige Sistema produkter, derfor 100% Ftalat- og BPA-fri (Phthalat og Bisfenol A), så du med ro i sindet kan anvende den til din og din families måltider.

  Hurtig opbevaring, opvarmning og opvask
  Sistema Riskoger egner sig til opbevaring af kogt mad i både dit køkkenskab, køleskab og fryser. Den er, som også nævnt ovenfor, specifikt udviklet til nem og hurtig opvarmning af ris, polenta og couscous, mm. i din mikroovn og tåler endvidere at komme en tur i din opvaskemaskine, så du ikke behøver at bruge tid på rengøring.

  Specifikationer
  Kapacitet: 2,6L
  Dimensioner: 216 x 195 x 161 mm (længde x bredde x højde)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /