Sistema Medium Microwave Steamer – 2.4L

Sistema Medium Microwave Steamer - 2.4L

Sistema Medium Microwave Steamer – 2.4L

79,00 kr.

Out of stock

79,00 kr.

Med Sistema Medium Microwave Steamer har du nu mulighed for let at gribe din egen og familiens sundhed an, for med denne kan du nemt og hurtigt dampe alle dine grøntsager, fisk og fjerkræ i mikroovnen, så du ikke længere skal tage tilløb til madlavning, når du gerne vil gøre din krop og samvittighed en tjeneste, efter en lang og krævende dag. Læs mere nedenfor.

Status: Levering 3-5 hverdage ID: 293672 Kategorier: , ,
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Sund mad på rekordtid
Man taler ofte om den tid, vi lever i, som et præstationssamfund, hvor idealet er, at vi skal slå til og præstere på alle livets fronter og arenaer på én gang. Resultatet bliver desværre ofte, at vi ikke er nærværende i det vi gør, eller at vi føler os nødsaget til at udsætte personlige mål og basale behov, som f.eks. at dyrke daglig motion eller at lave sund mad, fordi vi ikke kan overskue at påtage os flere opgaver, der kræver tid og mental motivation, ovenpå en i forvejen lang, travl og krævende hverdag.

Sistema har lagt fokus på at gøre sund madlavning nemt tilgængeligt og håndgribeligt for dig, så du kan gøre op med den anmassende dårlige samvittighed i din travle hverdag. Med Sistema dampkoger til mikroovn kan du springe den lange madlavningsproces over, uden at gå på kompromis med din og familiens sundhed, for du skal blot føje lidt vand til bøtten, placere maden i ”sien”, klikke låget på og åbne for den lille udluftning i toppen – så skal den ellers bare klare sig selv i mikroovnen og værsgo’. Hurtigere og lettere bliver det ikke!

Detaljer gør forskellen
Sistema Medium Microwave Steamer er designet med det karakteristiske og lette Sistema KLIP IT lukkesystem, der sikrer at skålen holdes tæt forseglet, og er udviklet med udluftning i låget, som skal åbnes inden brug i mikroovn, så dampen fra maden kan komme ud og du derved opnår splat-fri opvarmning i mikroovnen.

Steameren er endvidere udstyret med løftbare faner, en udtagelig dampkurv og en stilk i midten, der forbliver kold, så du både bekvemt og sikkert kan løfte din kogte måltider ud på din tallerken eller over i en skål.

BPA- og Ftalatfri, spis trygt din mad
Sistema er et 30 år gammelt firma fra New Zealand, som lægger stor vægt på kvalitetsprodukter uden nogen former for gift- eller hormonforstyrrende stoffer. Denne steamer er derfor 100% BPA- og Ftalatfri (Bisfenol A og Phthalat), så du trygt kan anvende den til din eller dine børns sunde måltider.

Nem opbevaring, opvarmning og opvask
Sistema Medium Microwave Steamer egner sig ideelt til opbevaring af mad i dit køkkenskab, køleskab og fryser. Den er specifikt udviklet til nem og hurtig opvarmning af mad i din mikroovn og tåler endvidere at komme en tur i din opvaskemaskine, så den let kan rengøres efter brug.

Specifikationer
Kapacitet: 2,4L
Dimensioner: 209 x 209 x 105 mm (længde x bredde x højde)

Yderligere information

Vægt 0,333300 kg