Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 153 gange

Hot 'n' Straight elektrisk glattebørste

  Del

  zoom
  Hot 'n' Straight elektrisk glattebørste
  Set 153 gange

  Undgå at ødelægge dit hår, når du vil glatte krøllerne ud. Læg det hårødelæggende glattejern væk, og brug i stedet Simply Straight elektriske glattebørste. Så nemt som at børste dit hår, så perfekt som var det gjort hos frisøren. Virker til alle hårtyper. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 399,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undgå at ødelægge dit hår, når du vil glatte krøllerne ud. Læg det hårødelæggende glattejern væk, og brug i stedet Simply Straight elektriske glattebørste. Så nemt som at børste dit hår, så perfekt som var det gjort hos frisøren. Virker til alle hårtyper. Se mere info herunder.

  Et almindeligt glattejern brænder dit hår og er vanskeligt at bruge. Det tager tid at varme op og tid at køle af igen. Simply Straight elektriske glattebørste er skånsom ved dit hår og er lige så nem at bruge som din almindelige hårbørste. Træk Simply Straight glattebørsten gennem håret en enkelt gang, og dit hår er glat og stylet.

   

  Glattebørste med keramisk belægning og temperaturindstilling

  Det er den keramiske belægning omkring hver enkelt børste, der giver børsten sin skånsomme og effektive virkning.

  Tilmed kan temperaturen nemt indstilles på bagsiden af det behagelig greb, som i øvrigt ligger godt i hånden. Temperaturen vises på en lille LCD skærm på børstens bagside. Helt op til 230° C kan børstens temperatur blive. Den er hurtigt opvarmet og hurtigt afkølet.

  Glemmer du at slukke for Simply Straight glattebørsten slukker den automatisk efter 1 time.

  Tag glattebørsten med i kufferten

  Glattebørsten fylder ikke meget mere end din almindelige hårbørste. Så det er oplagt at tage den med i kufferten, når du skal ud at rejse. Så slipper du for både at have børste og glattejern med, men kan alligevel have det flotteste, glatte hår på ingen tid helt uden kemi eller skader på dit hår.

  Simply Straight glattebørsten er elektrisk, så alt du behøver er en stikkontakt. Ledningen er over 3½ meter lang, så den kan række et pænt stykke uden besvær.

  Brug den korrekt

  Når du bruger din glattebørste korrekt, får du et smukt glat resultat. Du bør kun bruge din glattebørste på rent, tørt hår. Du må ikke bruge den sammen hårprodukter, som gelé, creme osv., og du må ikke anvende den på hårextensions.

  Original glattebørste

  Den originale Simply Straight glattebørste er solgt i over 12.500 eksemplarer bare i Danmark alene. Der findes desværre rigtig mange dårlige kopier i handlen, men den du finder her på manillo.dk er naturligvis den originale.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /