Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 364 gange

Simply SoapBerry Vaskemiddel

  Del

  zoom
  Simply SoapBerry Vaskemiddel
  Set 364 gange

  Vaskemiddel til den bevidste forbruger. Fantastisk vaskepulver fremstillet af Sæbe-Bær fra bæredygtigt landbrug i Himalaya. Spar penge og gør noget godt for familien og miljøet. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -51%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Vaskemiddel til den bevidste forbruger. Fantastisk vaskepulver fremstillet af Sæbe-Bær fra bæredygtigt landbrug i Himalaya. Spar penge og gør noget godt for familien og miljøet.

  Simply SoapBerry vaskemiddel er et ?Grønt? og allergivenligt alternativ de almindelige vaskemidler vi anvender i dag og, som i vid udstrækning indeholder farlige kemiske stoffer. Simply SoapBerry  Vaskemiddel  er ultra koncentreret, giver en dybdegående og forfriskende rens, er allergivenlig, blødgør og frisker dit tøj op på én gang.

  Den kompakte 32 oz (cirka 1 liter) flaske giver i alt cirka 128 vaske. Det betyder mindre hyldeplads og mindre emballageaffald. I dag bliver de fleste syntetiske og naturlige tensider, hvilket er den ingrediens som skiller olie og snavs fra tøjet, fremstillet af såkaldte monokultur planter, såsom majs, kokosnød og palmer. Disse planter dyrkes ofte ved hjælp af ikke-bæredygtige dyrknings metoder, såsom genetisk modifikation, giftige pesticider og oliebaserede gødning. Med den viden  blev folkene bagved SoapBerry inspireret til at finde et?Grønt? alternativ, hvilket resulteret i at de har lavet et kraftigt og helt naturligt vaskepulver baseret på saponiner som er udvundet af organiske soapberry (sæbebær) som er høstet i uberørte egne ved foden af Himalaya bjergene.

  Det er en flydende ultra-koncentreret ekstraktion fra sæbe bærerne. SoapBerry har sammen med deres leverandør skabt et bæredygtigt landbrug dernede, som hjælper mange nepalesiske landmænd og som slutprodukt giver forbrugeren et rent og naturligt vaskepulver. SoapBerry er det smarte valg for dig som forsøger så vidt muligt at undgå sundhedsskadelige ingredienser i vaskemidler. 

  Ved at bruge SoapBerry spare du faktisk penge for hver gang du sætter en vask over.

  En flaske SoapBerry kan vaske 128 vaske. Det giver en ca. 1,20,- kr pr. vask. Ved at sammenligne med andre kendte vaskemidler, så koster det fra 1,5,- kr og helt op til cirka 2,50,- kr. per vask.

  Features

  • Simply SoapBerry - Naturens egen kraftfulde vaskemiddel
  • 32 oz -cirka 1 liter Naturlig dybdegående rens Naturlig blødgøring
  • Non-GMO Ultra koncentreret
  • Biologisk nedbrydelig
  • Lav pris pr. vask  

  Ingredienser: Økologisk Berry Saponin Concentrate ( vand og organiske Sapindus Mukorossi Fruit Extract ) , Non- GMO natriumcitrat, Non- GMO Glycerin , Økologisk Denatureret Sugar Cane Alkohol , Non- GMO Plant Based Enzymer ( Protease & Amylase ) , Phenoxyethanol , Non- GMO Xanthan Gum , Caprylyl Glycol & Ethylhexyl Glycerin

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...