Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Simkort adapter sæt

  Del

  zoom
  Simkort adapter sæt

  Hvorfor betale for dobbelt data gebyr, når du kan nøjes med dette simkort adapter sæt, der formaterer dit simkort til enhver behøvet størrelse, så du let kan tilpasse det til anvendelse på tværs af alle dine mobile og bærbare enheder. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 15,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvorfor betale for dobbelt data gebyr, når du kan nøjes med dette simkort adapter sæt, der formaterer dit simkort til enhver behøvet størrelse, så du let kan tilpasse det til anvendelse på tværs af alle dine mobile og bærbare enheder. Læs mere nedenfor.

  Tidligere skulle du gå til din forhandler, når du behøvede et simkort i forskellige størrelser, så de passede ind i dine forskellige mobile enheder, og betale dobbelt gebyr for samme data og telefonnummer. Det slipper du heldigvis fremover for med denne simkort og nano simkort adapter, der nemt og bekvemt lader dig ændre dit nano simkort til micro simkort og standard simkort, eller ændre micro simkort til standard simkort.

  Du kan nemt tage dit simkort ud fra din enhed med den medfølgende eject-pin og derefter klikke dit simkort ind i en af de 3 simkort adaptere, der er fremstillet i en pålidelig konstruktion af plast – et smart og enkelt 4-i-1 adapter design, der altid er gavnligt at have liggende, når du har brug for simkort i forskellige størrelser.

  Indhold
  3 x simkort adaptere
  1 x eject-pin / simkort nål

  Kompatibel med
  iPhones, iPads og øvrige enheder med brug af simkort

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /