Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 475 gange

Side Sleeper Pro Air hovedpude

  Del

  zoom
  Side Sleeper Pro Air hovedpude
  Set 475 gange

  Sov uforstyrret og føl dig maksimalt udhvilet allerede efter første nat med denne terapeutiske pude, der er den perfekte kombination af en ergonomisk nakkestøtte og terapeutisk rygpude, som er designet af en læge med ét enkelt formål: At give dig dit livs bedste nattesøvn! Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 399,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Sov uforstyrret og føl dig maksimalt udhvilet allerede efter første nat med denne terapeutiske pude, der er den perfekte kombination af en ergonomisk nakkestøtte og terapeutisk rygpude, som er designet af en læge med ét enkelt formål: At give dig dit livs bedste nattesøvn! Læs mere nedenfor.

  Hvis du vanligt har besvær ved at sove, bliver holdt vågen af din egen snorken om natten, aldrig føler dig helt udhvilet, når du vågner om morgenen, eller bare virkelig værdsætter en stabil nattesøvn, da er denne pude helt rigtigt noget for dig!

  På en standard pude kan dit hoved frit tilte frem når du sover på siden om natten og det forårsager oftest stress og pres på din nakke og dine skuldrer, at din rygsøjle ligger bøjet i en akavet position. Desuden så er en bøjet rygrad oftest også skyld i blokerede luftveje, som forårsager vejrtrækningsbesvær og snorken.

  Denne terapeutiske pude er unik i sin ergonomiske form, der naturligt tvinger dit hoved, nakke og rygsøjle ind i en korrekt sovestilling om natten. Den unikke U-form er udviklet specifikt til en nem, sund og komfortabel søvn på din side, så du kan minimere en usund kropsholdning og føle et langt større overskud allerede fra morgenstunden.

  Hvil dit øre i fordybningen, så dit hoved, nakke og skuldre er i den korrekte position, og støt på samme tid din ryg mod den lange rygsektion. Læg hovedet med hagen lige frem, fremfor med hagen snoet langs brystet. Lad puden støtte din ryg, dit hoved, nakke og skuldre, så den omgående mindsker smerter i din krop mens den reducerer snorken og giver dig en lang, dyb og komfortabel nattesøvn.

  Bemærkning: Alt ved denne pude er værd at være begejstret over! Det eneste potentielle dilemma vi dog ser for os, er den kamp du måske får med din partner fremover, om at få lov til at beholde din nye pude for dig selv.

  Du kan købe ekstra bestæk til side sleper pro her. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /