Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Siddende stol træningssystem

  Del

  zoom
  Siddende stol træningssystem

  <p>Med en moderne travl livsstil kan det være umuligt at passe tid ind i dine hverdage til den daglige træning, som der skal til for at holde din krop udholden og sund, men med dette siddende stol træningssystem kan du nu let forvandle enhver stol i dit hjem eller på dit arbejde til dit helt eget let tilgængelige træningsudstyr. Læs mere nedenfor.</p>   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 249,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  <p>Med en moderne travl livsstil kan det være umuligt at passe tid ind i dine hverdage til den daglige træning, som der skal til for at holde din krop udholden og sund, men med dette siddende stol træningssystem kan du nu let forvandle enhver stol i dit hjem eller på dit arbejde til dit helt eget let tilgængelige træningsudstyr. Læs mere nedenfor.</p>

   

  Eksperter advarer os mod at sidde ned hele dagen, da det kan forårsage rygsmerter på grund af dårlige arbejdsstillinger, og læger anbefaler dig 30 minutters moderat motion om dagen, 5 dage om ugen, for at holde din krop vedlige og derved opnå din optimale sundhed. Det lyder ikke af meget, men ovenpå den tid, som det også tager at komme til og fra træningscentret, da kan det pludselig begynde at blive en reel kamp at vedligeholde din krop på et dagligt plan. For slet ikke også at nævne en omkostningsfuld beskæftigelse på grund af udgiften til et medlemskab i træningscentret!

  Dette ergonomiske træningssystem gør din træning let at overkomme og udføre i dine hverdage. Det sparer dig penge væk fra fitness- og træningscentre og er tilgængeligt i dine egne trygge omgivelser, så du fremover kan nyde 30 aktive minutter om dagen, direkte fra komforten i din yndlingsstol, mens du styrker og toner dine muskler.

  Det siddende stol træningssystem er en alt-i-en løsning bestående af et komfortabelt formstøbt sæde og af to modstandsstropper i høj kvalitet, der giver dig adskillige øvelsesmuligheder, så du kan komme hurtigt i form på din helt egen fortrukne måde. Det tilbyder et nyt spin på de klassiske træningsøvelser, så som biceptræning, løft og skulderpres, uden at du nogensinde skal skifte mellem flere maskiner, som du gør i et træningscenter.

  Træningssystemet er beregnet til dig der vil have lettere adgang til din daglige træning, til dig der er ældre, gravid, har kroniske problemer, mobilitetsproblemer eller til dig der har brug for rehabilitering fra en skade eller kirurgi. Med andre ord er denne løsning beregnet til alle som vil i god form og som ser fordel i at træne hjemmefra. Udstyret skal ikke samles, du skal blot justere stropperne for at variere mellem 8 forskellige øvelser (brugervenlig vejledning medfølger), sikkert og nemt.

  Specifikationer
  Materiale: Plast og skumhåndtag
  Dimensioner: ca. 43 x 7 x 38 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /