Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Shine Inline Natlampe med lysdæmper

  Del

  zoom
  Shine Inline Natlampe med lysdæmper

  Ønsker du dig en lille, smart lampe, som du kan indstille, så den giver lige netop det lys, du drømmer om, så vil du elske denne natlampe med lysdæmper-funktion. Så kan du altid ramme netop den lysstyrke, der passer dig bedst. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Ønsker du dig en lille, smart lampe, som du kan indstille, så den giver lige netop det lys, du drømmer om, så vil du elske denne natlampe med lysdæmper-funktion. Så kan du altid ramme netop den lysstyrke, der passer dig bedst.

  Du kan bruge lampen, hvis du godt kan lide at have bare lidt lys tændt om natten, så du kan bare lige kan orientere dig i mørket. Med lampen kan du helt selv bestemme lysstyrken, så den altid er behagelig for dig.

  Nem at sætte op

  Lampen er lavet af plastik og kan nemt og hurtigt sættes op af hvor som helst. På grund af den smarte velcro på bagsiden af lampen, kan du bare kan sætte lampen på væggen med det samme uden nogen form for besvær.

  Lampen er batteridreven og skal bruge 3 AAA-batterier, som du let kan skifte på få sekunder. De medfølger ikke, men skal købe separat.

  Lampen måler ca. 7,5 x 11,5 x 2 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /