Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 202 gange

Serveringsbord med hylder

  Del

  zoom
  Serveringsbord med hylder
  Set 202 gange

  Slut med at slæbe bakke efter bakke ind på kaffebordet, når der er gæster. Dette serveringsbord med tre hylder har hjul på og masser af plads til det hele. De to af hjulene har endda bremse, så bordet kan stå sikkert og fast, når der er behov for det. Fri fragt. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 599,00

  Vejl. pris kr 699,00

  -14%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med at slæbe bakke efter bakke ind på kaffebordet, når der er gæster. Dette serveringsbord med tre hylder har hjul på og masser af plads til det hele. De to af hjulene har endda bremse, så bordet kan stå sikkert og fast, når der er behov for det. Fri fragt.

  Serveringsbordet her har stænger, så de ting, du sætter på hylderne ikke glider ud over kanten, når du kører med bordet. Du kan også sætte kroge på stængerne og hænge køkkenredskaber eller andre ting i dem.

  Serveringsbord med mange muligheder

  Serveringsbordet kan bruges overalt i huset. Det er ideelt til servering, transport eller opbevaringsplads til service, mad, drikkevarer, rengøringsmidler, shampoo og sæber, bøger, eller hvad dit behov lige netop er.

  Bordet måler 51 x 30 x 80 cm (BxDxH), så det optager ikke vanvittigt meget plads. Stængerne er af rustfrit stål. Siderne er af træ, og hylderne er af MDF-plade. Bordet er nemt at samle. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /