Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 115 gange

Serveringsbakke af træ med ben

  Del

  zoom
  Serveringsbakke af træ med ben
  Set 115 gange

  Morgenmad på sengen er en herlig ting, men det er krummer i sengen ikke. Med denne serveringsbakke med ben, kan du servere eller få serveret morgenmaden på sengen uden at skulle døje med krummer i sengen bagefter. Den er lavet af naturtræ og har en slidstærk top. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -23%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Morgenmad på sengen er en herlig ting, men det er krummer i sengen ikke. Med denne serveringsbakke med ben, kan du servere eller få serveret morgenmaden på sengen uden at skulle døje med krummer i sengen bagefter. Den er lavet af naturtræ og har en slidstærk top. Læs mere nedenfor.

  Slut med en bakke der tipper rundt i sengen, eller kaffe der skvulper over ved den mindste bevægelse. Med en sengebakke, står det hele sikkert. I kan bevæge jer frit og have begge hænder fri til at spise tebirkes og drikke appelsinjuice, for morgenmadsbakken bliver, hvor den er.

  Handy morgenbakke til sengen

  Bakken har greb i hver side, så det er nemt at bære bakken fra køkkenet og ind i sengen. Det er også nemt at fjerne krummer efter brug og tørre den glatte overflade af med en fugtig klud.

  Når bakken skal sættes væk, folder du blot benene ind under den, så den optager minimal plads.

  Måler: 50 x 30X x 4CM

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...