Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 247 gange

Sengebakke – Foldbar

  Del

  zoom
  Sengebakke – Foldbar
  Set 247 gange

  Brug denne bakke som spisebord i sengen, sofaen eller lænestolen. Den er praktisk designet med håndtag, pladsholder og sammenklappelige ben. Den er lavet af hvid ABS-plast, der er holdbart og nemt at rengøre. Få mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Brug denne bakke som spisebord i sengen, sofaen eller lænestolen. Den er praktisk designet med håndtag, pladsholder og sammenklappelige ben. Den er lavet af hvid ABS-plast, der er holdbart og nemt at rengøre. Få mere info herunder.

  Er der dømt seriesøndag foran tv’et eller computeren, eller er du eller en anden i familien syg og sengeliggende, eller skal weekenden fejres med morgenmad på sengen, så er denne sengebakke et must have.

  Bakken måler 50 x 28 x 21,5 cm/20 x 11 x 8,5 cm, når den er henholdsvis slået ud og klappet sammen. Det er en traditionel sengebakke med et ekstra pift.

  Sengebakke med kanter

  I stedet for den traditionelle kant hele vejen rundt om bakken, så tingene ikke kan glide ud over kanten, er denne bakke indrettet med inddelinger, så glas og kopper og andet service bliver, hvor det er sat. Det giver ekstra stabilitet, når du bevæger dig rundt i sengen, hvor bakken står.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /