Prisfald

Selvsiddende usynlig BH i beige

Selvsiddende usynlig BH i beige

Selvsiddende usynlig BH i beige

39,00 kr.

På lager

39,00 kr.

Selvsiddende usynlig BH i beige

Den selvsiddende usynlige BH er meget populær, og her får du den til en skarp pris!

ID: 304357 Kategorier: ,
Ryd
Dag-til-dag levering
Billige fragtpriser
14 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

BH’en er lavet af silikone med chinlon-overtræk. Silikonen klæber til dit bryst og sørger for, at de selvsiddende skåle sidder fast i al den tid, du har dem på. BH’en er meget let og tynd og derfor komfortabel at have på – så komfortabel, at du nærmest glemmer, du har den på.

Den kan bruges både til hverdag og fest under alt slags tøj, men den er især ideel at have på under kjoler og bluser med dyb eller åben ryg. Du bliver nemlig fri for synlige BH-stropper, og den giver dig en flottere barm og kavalergang.

Du kan nemt bruge BH’en igen og igen, men det anbefales, at du renser dit bryst med vand og sæbe og tørrer det af med et håndklæde, inden du tager den på – silikonen kan ikke klæbe på et fugtigt bryst. BH’en kan renses i hånden med lunt vand og sæbe, men det anbefales, at du ikke lægger den i blød, og at du ikke gnider for meget i silikonen, når du rengør den.

De to skåle kan både sættes sammen og klikkes fra hinanden, så du kan påføre dem på den måde, du føler bedst. På den måde kan du også selv justere push-up effekten.

Du kan vælge mellem 3 størrelser: 

 

  • Small – A skål
  • Medium – B skål
  • Large – C skål
(Størrelserne er vejledende)

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

, ,