Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Selvlysende fidget spinner

  Del

  zoom
  Selvlysende fidget spinner

  En selvlysende fidget spinner skal nok vække opsigt. Men det er ikke det eneste, den gør. For ud over at være cool at se på, så har den også nogle egenskaber, der får dig til at falde til ro i en stresset situation eller kan hjælpe dig af med dårlige vaner. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 19,00

  Vejl. pris kr 39,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  En selvlysende fidget spinner skal nok vække opsigt. Men det er ikke det eneste, den gør. For ud over at være cool at se på, så har den også nogle egenskaber, der får dig til at falde til ro i en stresset situation eller kan hjælpe dig af med dårlige vaner. Se mere info herunder.

  Du kender det godt. Du har uro i kroppen og har svært ved at koncentrere dig. Det er nu, du skal fiske din fidget spinner op af lommen og begynde at spinne. Hold på midten med to fingre, og drej med en tredje. 1-3 minutters spinnen er godt for urolige fingre.

  Afhjælper uro og andre lidelser

  En fidget spinner kan hjælpe med at reducere stress, angst og symptomer forbundet med ADHD/ADD og autisme. Ligeledes kan den hjælpe dig af med dårlige vaner, som neglebidning, rygning, vibrerende ben, køre håret rundt om fingrene osv.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /