Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 485 gange

Selvklæbende Skoholdere – Smart Skostativ fra InnovaGoods

  Del

  zoom
  Selvklæbende Skoholdere – Smart Skostativ fra InnovaGoods
  Set 485 gange

  Med disse selvklæbende skoholdere fra InnovaGoods kan du nu få befriet en masse plads på dit gulv. Når du hænger de selvklæbende skoholdere op på væggen, så er det for altid slut med det irriterende skokaos i entréen. Du får 4 skoholdere pr. pakke. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%
  Køb 1 79,00 kr./stk.
  Køb 2 74,00 kr./stk. Spar 5,00 kr.
  Køb 3 69,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med disse selvklæbende skoholdere fra InnovaGoods kan du nu få befriet en masse plads på dit gulv. Når du hænger de selvklæbende skoholdere op på væggen, så er det for altid slut med det irriterende skokaos i entréen. Du får 4 skoholdere pr. pakke.


  Med disse skoholderes praktiske design har InnovaGoods i sandhed lyttet til forbrugernes ønsker. 

  Nu er det nemlig slut med det store skokaos på gulvet i entréen, og i stedet kan du få lov at se alle dine sko stå pænt stablet op af væggen. 

  De selvklæbende skoholdere kan holde på alle størrelser af sko og kan anbringes hvor som helst. Det eneste, det kræver, er en ren og lige overflade med god plads til alle dine sko. De selvklæbende skoholdere er lavet af hårdfør plastik og kan holde til alle slags sko. 

  Dette produkt kommer med 4 skoholdere pr. pakke, således at du har god mulighed for at befri din entré fra alle dine sko. 

  Skoholderene kan hænges op, lige hvor det skal være – lige fra entréen til indersiden af skoskabet. På denne måde kan du altid holde overblik over dine sko og på samme tid undgå, at de går i stykker ved at ligge oven på hinanden i det velkendte skokaos.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /