Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Screwlett bitsskruetrækker m. 6 indbyggede bits

  Del

  zoom
  Screwlett bitsskruetrækker m. 6 indbyggede bits

  Slip for at tabe eller miste bit mens du borer – den smarte 360/6 Screwlett skruetrækker med seks forskellige indbyggede bits er et bekvemt og praktisk værktøj med et roterende hoved til at skrue. En fantastisk gave til ham eller hende, der holder af smart værktøj. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slip for at tabe eller miste bit mens du borer – den smarte 360/6 Screwlett skruetrækker med seks forskellige indbyggede bits er et bekvemt og praktisk værktøj med et roterende hoved til at skrue. En fantastisk gave til ham eller hende, der holder af smart værktøj. Læs videre nedenfor.

  Praktisk 360 graders roterende bitsskruetrækker
  Screwlett bitsskruetrækkeren er udstyret med et specielt udviklet 360 graders roterende hoved, som holder dine bits på plads, mens du skruer løs på dine vægge.

  Med Screwlett bitsskruetrækkeren ved du altid, hvor du har dine bits når du behøver dem. Den praktiske og let anvendelige skruetrækker er udstyret med 6 indbyggede bits, så du frit kan vælge mellem stjerne- eller almindelige skruetrækker bits, når du skal hænge dine ting op i dit hjem, på dit kontor eller i din garage, mfl.

  En ideel gave til en hvilken som helst mand eller kvinde, der gør brug af værktøj i deres hverdag eller fritid.

  Følgende dele medfølger

  • 1 skruetrækker
  • 3 størrelser stjerneskruetrækker bits
  • 3 størrelser almindelige skruetrækker bits

  Specifikationer
  Dimensioner: 3 x 20 x 4 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /