Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 728 gange

Sammenklappeligt, væghængt skrivebord

  Del

  zoom
  Sammenklappeligt, væghængt skrivebord
  Set 728 gange

  Kniber det med pladsen på børne-/teenageværelset, eller ønsker du dig et kontor, men har ikke plads, så tøv ikke med at købe dette sammenklappelige, væghængte skriveborde. Det er et skrivebord du kan finde plads til selv i den mindste lejlighed. Når skrivebordet er klappet sammen, ligner det en tavle, der hænger på væggen. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 1099,00

  Vejl. pris kr 1799,00

  -39%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Kniber det med pladsen på børne-/teenageværelset, eller ønsker du dig et kontor, men har ikke plads, så tøv ikke med at købe dette sammenklappelige, væghængte skriveborde. Det er et skrivebord du kan finde plads til selv i den mindste lejlighed. Når skrivebordet er klappet sammen, ligner det en tavle, der hænger på væggen.

  Alt, hvad du behøver for at have plads til dette fremragende sammenklappelige væghængte skrivebord, er

  • et bart stykke væg på 50 cm i bredden og 80 cm i længden
  • et frit gulvareal eller mulighed for at skabe et frit gulvareal, så du kan slå bordet ud.

  Bordet er af hvidlakeret MDF-plade og i et enkelt design, der er tidløst og klassisk, så det passer ind i ethvert hjem uanset indretning.

  Brug det i børneværelset i entreen eller i et hjørne af stuen eller køkkenet. Når det er klappet sammen, kan der sagtens stå et blomsterbord eller rullebord under det, som så blot skubbes væk, når skrivebordet skal i brug.

  Skrivebord med reol

  Når skrivebordet er klappet sammen, er der kun adgang til den 40 x 68 cm store tavle, hvilket jo er smart nok. Så kan du stadig se din to-do liste, selvom skrivebordet er væk.

  Når skrivebordet er klappet ud, får du en arbejdsplads på 76,5 x 46,6 cm og en bordhøjde på 78,5 cm.

  Derforuden får du også en reol med en masse små og større rum. Som kan bruges til bøger, nips, skriveredskaber, opladere osv.

  Foroven i reolen er et stort rum med en flytbar korkplade på 40 x 14 cm, som er perfekt som opslagstavle til alle dine fotos, udklip, huskesedler osv.

  Dybden foldet sammen er 18 cm.

  Du kan sagtens klappe skrivebordet sammen, selvom du har ting på hylderne i reolen.

  Skrivebordet holdes sammen af en krog og øsken, så det ikke går op af sig selv. Der medfølger skruer samt vægbeslag til montering.

  Billigt, pladsbesparende skrivebord

  Det bliver ikke mere pladsbesparende end dette, og det bliver hellere ikke meget billigere. For hos manillo.dk handler du selvfølgelig som altid til fast lave priser. Og det gælder naturligvis også dette fantastiske møbel. Forny dit hjem, køb i dag! 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /