Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 657 gange

Ryg- & lændebælte

  Del

  zoom
  Ryg- & lændebælte
  Set 657 gange

  Lænde- og rygbæltet beskytter dit lænd, din ryg og mave, når du dyrker sport eller arbejder med noget, der kræver fysisk anstrengelse og større kontrol over den nedre ryg. Bæltet korrigerer også kropsholdningen af din ryg, samt former og reducerer din talje. Bær den under dit tøj, så du kan vise en øjeblikkelig slank talje frem! Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 195,00

  Vejl. pris kr 349,00

  -44%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Lænde- og rygbæltet beskytter dit lænd, din ryg og mave, når du dyrker sport eller arbejder med noget, der kræver fysisk anstrengelse og større kontrol over den nedre ryg. Bæltet korrigerer også kropsholdningen af din ryg, samt former og reducerer din talje. Bær den under dit tøj, så du kan vise en øjeblikkelig slank talje frem! Læs videre nedenfor.

  Effektiv aflastning og stabilisering
  Få nemt og hurtigt stabiliseret, aflastet og opvarmet smerter i din ryg og lænd med ryg- og lændebæltet, der kan anvendes ved både kroniske eller akutte smerter, samt i arbejdssituationer og som forebyggelse.

  Bæltets unikke konstruktion yder effektiv stabilisering over smerteområder og hjælper til med at modvirke tendenser til en sammensunken kropsholdning, som ofte opstår ved rygsmerter, og på grund af den ekstra stabiliserende orange støtte, som let fæstes fortil over maven, har du mulighed for selv at justere graden af stabilitet, beroende på dit personlige behov for støtte - fordi du nogle dage behøver mere støtte end andre dage!

  Dobbelt lag af indre tryk, for den helt rigtige modstand
  Ryg- og lændebæltet er lavet med et dobbelt lag af indre tryk bestående af 100% neopren, så din krop mødes med den helt rigtige modstand og støtte, mens du bevæger dig rundt. Neopren er et materiale af syntetisk gummi, der er fyldt med luftbobler, som er fleksibelt og har en god isoleringsevne, og som er et særligt effektivt materiale at anvende i rygbælter, lændebælter og lign.

  Bæltet er endvidere udstyret med dobbelt søm, for at sikre holdbarheden af produktet, og et krog-og-løkke fastgørelsessystem, samt indre stænger til omgående korrektion af din kropsholdning.

  Tip: du kan anvende en T-shirt mellem din krop og lændebæltet, så du mindsker behovet for at vaske supporten efter brug.

  Størrelsesguide (taljemål)
  Str. S: 64-69 cm.
  Str. M: 74-79 cm.
  Str. L: 85-89 cm.
  Str. XL: 95-110 cm.
  Str. XXL: 100-125 cm.

  Specifikationer
  Materialer: 65% neopren (indre tryk), 20% polyester (ydre pres), og 15% elastodien.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /