Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 102 gange

Rullegardin/Solskærm til bil

  Del

  zoom
  Rullegardin/Solskærm til bil
  Set 102 gange

  Beskyt passagererne i bilen mod solens skarpe stråler med denne solskærm til bilens ruder. Solskærmen fungerer som et rullegardin og passer til de fleste bilruder. Gardinet kan låses og sættes fast med sugekopper eller velcro. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%
  Køb 1 79,00 kr./stk.
  Køb 2 69,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Beskyt passagererne i bilen mod solens skarpe stråler med denne solskærm til bilens ruder. Solskærmen fungerer som et rullegardin og passer til de fleste bilruder. Gardinet kan låses og sættes fast med sugekopper eller velcro.

  Ikke alene skærmer denne solskærm mod solens blændende stråler, den skærmer også mod varmen, så du kan holde et køligt klima i bilen, selvom solen bager ned fra en skyfri himmel. Gardinet har også en tekstur, så det skærmer også mod nysgerrige blikke, hvis du nu skulle have brug for en middagslur i bilen eller lignende.

  Justerbart rullegardin

  Solskærmen sættes fast i bilruden med sugekopper, og de kan justeres, så de passer perfekt til ruden. Du behøver ikke trække rullegardinet helt ned, du kan nøjes med at trække det ned, så det skærmer mod solen, men så der stadig kan kigges ud ad ruden. Gardinet kan låses, så det ikke kan rulle op af sig selv.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /