Filters

Mangler du mobil opbevaringsplads, ekstra plads på spisebordet, når der er gæster, eller synes du også bare, at det er praktisk at kunne køre kaffebordet ind til sofaen i stedet for at skulle slæbe det hele på en gammeldags bakke, så er et rullebord eller en serveringsvogn løsningen for dig. Og lige netop rulleborde og serveringsvogne kan du finde et stort udvalg af herunder.

Et bord med hjul på kan bruges til mange forskellige formål. Det afhænger helt af designet på bordet og din fantasi. Det samme gælder bakkevognen, som du måske lige umiddelbart tænker, at den kun er beregnet til at køre aftenkaffen ind på. Men det er slet ikke tilfældet.

I vores udvalg finder du så mange forskellige design med så mange forskellige formål, at du næsten bliver helt rundt på gulvet.

Rulleborde af træ

Rulleborde af træ er der virkelig stil over. Selvom de falder godt ind i indretningen, er det stadig borde, der er iøjnefaldende på grund af materialets smukke, naturlige linjer og farve.

Et rullebord af træ er perfekt, hvis bordet skal stå et sted, hvor det bliver set.

Serveringsvogne

Et rullebord af træ kan også sagtens bruges som serveringsvogn. Det afhænger helt af designet. Skal du bruge dit bord til servering, er det smartest at vælge et med et enkelt design og med flere hylder eller bakker og måske beholdere til placering af flasker, så de ikke falder af bordet, når du kører med det.

Rullebord til køkkenet

Når serveringsvognen eller -bordet ikke er i brug, kan det have fast plads i køkkenet, hvor det evt. kan bruges til opbevaring af jeres private kaffekrus, en vase med blomster – er der vinreol i bordet, er det også oplagt at opbevare et par flasker vin eller spiritus dér.

Nogle rulleborde er også udstyret med skuffer, som jo er praktisk til de små ting eller det ”daglige rod”, som post, huskesedler, boner osv.

Til alle husets værelser

Et bord med hjul på kan være praktisk i alle husets værelser, fra badeværelset, hvor det kan indeholde shampoo og cremer over entreen, hvor der kan være plads til nøgler, vanter og hundesnoren til værkstedet til det værktøj, der anvendes oftest. Som sagt – kun designet og fantasien sætter grænser.

Du kan få flere oplysninger om de enkelte rulle- og serveringsborde ved at klikke på produktlinket.